Garantie & voorwaarden

Binnenschilderwerk dat u in deze periode door ons laat uitvoeren heeft exact dezelfde kwaliteit en voorwaarden die u van ons krijgt in de overige maanden van het jaar.  Na het afronden van de opdracht ontvangt u dan ook een garantiecertificaat met alle bijbehorende voordelen.

Schilderen bij koud weer

Het binnenschilderwerk van uw woning voeren wij het liefst uit in de koude maanden. De vochtige winterperiode is namelijk niet of veel minder geschikt voor buitenschilderwerk.  In het winterseizoen is er sprake van dauw, regen, vorst of mist waardoor de verf veel langzamer droogt en deze niet goed uithardt. Ook hecht de verf niet goed op de ondergrond en kunnen er problemen ontstaan zoals het (eerder) loslaten van de verf waardoor wij geen duurzaam werk kunnen garanderen.

Inmiddels spelen verffabrikanten hier op in en bieden zij verf aan dat veel sneller droogt. Maar ondanks deze ontwikkeling blijft het winterseizoen zo wisselvallig qua weersomstandigheden dat Peerdeman Schilderwerken geen buitenschilderwerk uitvoert in de koude maanden. En om die reden wordt binnenschilderwerk door ons ingepland in de wintermaanden met als voordeel dat u in deze periode een korting krijgt op uw offerte.

In de periode van 1 november t/m 30 maart krijgt u een flinke korting, de zgn. ‘winterschilder korting’ op al het binnenschilderwerk dat u door ons laat uitvoeren.

In een offerte staat een specificatie van het standaard tarief (arbeidsloon) en welke korting u ontvangt op het schilderwerk.

Korting %

Waarom Peerdeman Schilderwerken?

Bent u op zoek naar een goede en ervaren schilder met ruim 20 jaar ervaring? Ons schildersbedrijf is lid van het kwaliteitskeurmerk De Betere Schilder (betereschilder.nl). Dit biedt voor u als klant diverse voordelen waaronder jarenlange garantie op uw binnenschilderwerk.

Vrijblijvende offerte?

Benieuwd naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten? U kunt ons dagelijks bereiken op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ook kunt u ons contactformulier invullen waarna wij binnen 48 uur contact met u zullen opnemen.

Neem contact op