Binnenschilderwerk

U kunt diverse redenen hebben om een schilder uw huis te laten schilderen. U ziet bijvoorbeeld verkleuringen of beschadigingen op het schilderwerk. Ook kan het zijn dat u net een nieuwe woning hebt aangekocht en deze van binnen wilt vernieuwen en verfraaien naar uw persoonlijke smaak. Of u bent gewoon toe aan een nieuwe frisse look van uw woonkamer, kantoor of misschien wel het hele huis. Wat uw reden ook is, Peerdeman Schilderwerken zorgt ervoor dat uw binnenschilderwerk er weer prachtig uitziet!

Onze werkwijze

 • Opname binnenschilderwerk
  Op uw verzoek komen wij bij u langs voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens die afspraak bespreken wij uw wensen en nemen wij uw woning of zakelijk onroerend goed op waarbij wij de staat van het huidige binnenschilderwerk beoordelen.

 • Kleuradvies
  Wij helpen u desgevraagd bij het kiezen van de juiste kleur(en) voor uw woning of bedrijfsruimte. De kleuren verf of behang die u namelijk overweegt te willen gebruiken, dragen bij aan de uiteindelijke sfeer. Wilt u graag een nieuwe kleur, maar twijfelt u over de combinatie van de kleuren? Peerdeman Schilderwerken denkt graag met u mee en wij zullen u geheel vrijblijvend voorzien van onze adviezen.

 • Offerte
  Na de opname zullen wij u een overzichtelijke en professionele offerte toesturen waarin o.a. uw wensen, ons plan van aanpak, de gebruikte materialen en een kostenoverzicht staan zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 • Planning
  Als u akkoord bent met de offerte bepalen we in onderling overleg wanneer het binnenschilderwerk door ons uitgevoerd zal gaan worden. Uiterlijk tot 1 week voor de definitieve startdatum nemen wij telefonisch contact met u op voor het doornemen van de laatste regeldingen zoals eventuele sleuteloverdracht en het tijdstip waarop wij beginnen.

 • Uitvoering
  Peerdeman Schilderwerken gaat zeer gestructureerd te werk waardoor onze kwaliteit gewaarborgd blijft. Maar ook het afdekken van meubilair/vloer en het opgeruimd en schoon achterlaten van de betreffende ruimtes hoort bij onze dienstverlening. Wij begrijpen namelijk heel goed dat het voor u als klant belangrijk is dat u zo min mogelijk overlast hebt van ons. Wij doen er dan ook alles aan om dit zo min mogelijk te beperken.

Waarom Peerdeman Schilderwerken?

Bent u op zoek naar een goede en ervaren schilder met ruim 20 jaar ervaring? Ons schildersbedrijf is lid van het kwaliteitskeurmerk De Betere Schilder (betereschilder.nl). Dit biedt voor u als klant diverse voordelen waaronder jarenlange garantie op uw binnenschilderwerk.

Vrijblijvende offerte?

Benieuwd naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten? U kunt ons dagelijks bereiken op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ook kunt u ons contactformulier invullen waarna wij binnen 48 uur contact met u zullen opnemen.

Neem contact op