Voor wandafwerking kunt u terecht bij Peerdeman Schilderwerken. Wij helpen u verder met onder andere behang met strakke afwerking en latex spuitwerk.

Behang

Ook voor een nette afwerking van uw wanden, met traditioneel behang of glasvezelbehang, kunt u bij ons terecht. Glasvezelbehang is eenvoudig overschilderbaar en zorgt voor een bijzonder decoratief en fraai resultaat. Welk behang u ook kiest Peerdeman Schilderwerken zorgt voor een strakke afwerking.

Latex spuiten

Latex spuiten is het spuiten van muurverf met een latex verfspuit en heeft ongelofelijk veel mogelijkheden voor het spuiten van wanden spuiten en plafonds. Ook gaat het latex spuiten met de verfspuit erg snel waardoor het o.a. bij grote opdrachten, bijvoorbeeld vlak voor het betrekken van een nieuwbouwwoning, een aanrader is.

Waarom Peerdeman Schilderwerken?

Bent u op zoek naar een goede en ervaren schilder met ruim 20 jaar ervaring? Ons schildersbedrijf is lid van het kwaliteitskeurmerk De Betere Schilder (betereschilder.nl). Dit biedt voor u als klant diverse voordelen waaronder jarenlange garantie op uw wandafwerking.

Interesse in een vrijblijvende offerte?

Benieuwd naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten? U kunt ons dagelijks bereiken op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ook kunt u ons contactformulier invullen waarna wij binnen 48 uur contact met u zullen opnemen.

Neem contact op